QSP brandstof/olie slang nylon mantel – diverse maten

19.72100.43 Incl. BTW

Wissen
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Beschrijving

Brandstof / Olie versterkte synthetische rubber slang met RVS binnenkern en nylon mantel. Deze slang is geschikt voor koelwater, olie, lucht, methanol, smeermiddelen, E85 en vacuümtoepassingen.

Geconstrueerd met een flexibele roestvrijstalen binnenkern voor superieure sterkte, de buitenkern is gemaakt van Nylon voor minder gewicht in het voertuig en als buitenafscherming tegen slijtage. Deze slang is speciaal ontworpen om een bredere schaal van koppelingen te kunnen gebruiken. De koppelingen met snijrand en de koppelingen zonder snijrand kunnen beide gebruikt worden voor deze slang.

Minimale buigradius: 63,5mm (2,5″)

De aangegeven prijs is per meter. Wilt u bijv. 3 meter bestellen, vul dan het aantal 3 in.

Toepasbaar voor:

Industrieel – Autosport – Autoracing – Autotuning – Autorally – Vrachtwagen – Motorfiets – Offroad – Landbouw – Tuinbouw – Dieselmotor – Benzinemotor – Turbomotoren

Speciaal vervaardigde slang voor prestaties en vermindering van het gewicht in het voertuig. Een flexibele roestvrijstalen binnenkern voor superieure sterkte ingebed in de synthetische voering van gechloreerd polythyleen. geconstrueerd met een gevlochten nylon buitenafscherming voor slijtvastheid.

Extra informatie

maat

D04, D06, D08, D10, D12, D16, D20